Verplaatsen van installaties

Value Recovery Management

Voor de opwekking van energie zijn er veel installaties in gebruik. Deze installaties worden gedurende vele jaren ingezet. De beslissing om een dergelijke installatie niet meer in bedrijf te houden is niet zelden anders dan het einde van de technische restlevensduur. Eigenlijk kan een dergelijke installatie, of onderdelen ervan nog langere tijd mee. Het is daarom zeer interessant om te onderzoeken of verplaatsing economischer is dan slopen.

In de afgelopen jaren heeft Hilux5 succesvol geadviseerd en bemiddeld tussen partijen die hun installatie, of delen ervan, aan elkaar konden overdragen. De restwaarde is dan meer dan een slooppremie. Er ontstaat een “tweede kans” voor de installatie.

Naast het bemiddelen kan Hilux5 ook uitvoerend betrokken worden bij het “gecontroleerd” demonteren van de installatie. Met vakkennis worden de waardevolle delen gedemonteerd, verpakt, vervoerd en eventueel opnieuw (elders) geplaatst. Hierbij wordt uiterste zorg besteed aan milieu eisen en wet en regelgeving.

Ook een revisie, voor een technische of economische verbetering, wordt Hilux5 regelmatig ingeschakeld.

Met de opgedane kennis en ervaring is Hilux5 een waardevolle partner voor bestaande of toekomstige eigenaren van deze installaties.

Value-rec-1
Value-rec-5
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanneer u geïnteresseerd bent in een onafhankelijk advies, een berekening, dan wel of uitvoerende ondersteuning,
neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.